Leállt a metró egy, az alagútba szaladó ember miatt

Publikálás dátuma
2016.01.07. 20:41
Illusztráció - Forrás: BKK/Facebook
Beugrott egy férfi a kettes metró sínei közé, majd elszaladt- értesült a Blikk. A hatóságok most keresik, hogy kiderítsék, miért mászott be az illető az alagútba. Az eset után a szerelvények a teljes vonalon, mindkét irányban leálltak, később a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere közt pótlóbuszok vitték az utasokat. A BKK csak a metróleállás tényét közölte, az okokról nem adott információt. 

A portál értesülése szerint a metrót áramtalanítani kellett, az alagútban bujkálót zseblámpával keresik. 

update: 

A BKK Facebook-oldalán este háromnegyed nyolc körül azt írta: Az M2-es metró ismét a teljes vonalon jár. A menetrend szerinti forgalom helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a közlekedést. Köszönjük a türelmet és a megértést!

A bejegyzés alatt azonban megjelent két komment: 

1. Lófül - finomítva az eredeti szöveg -  tormával, az jár, nem a metró.

2.  tényleg nem jár, itt veszteglünk a Deák téren.

20.00 óra  - A Blikk azt írja, a kettes metró újra közlekedik ( információ: BKK)  A férfit viszont még mindig nem találták meg.

(komment a BKK Facebook-oldalán: Csoda történt, elindultunk! )

Szerző
Témák
metró ember alagút

Budapest felszabadult - Feloldotta a korlátozásokat a TEK

A Terrorelhárítási Központ (TEK) feloldotta azokat "a személy- és létesítménybiztonsági intézkedéseket" amelyeket David Cameron brit miniszterelnök és delegációjának biztonsága érdekében vezetett be Budapesten.

A TEK csütörtöki esti közleményében az áll: az Országos Rendőr-főkapitánysággal (ORFK) közösen köszönik a budapestiek türelmét és figyelmét, ami lehetővé tette, hogy a brit kormányfő akadálytalanul közlekedhessen a budapesti programhelyszínek között. A delegáció közlekedése miatti ideiglenes forgalomkorlátozások Budapest I., V., VI., XIV. és XV. kerületét érintették.



Szerző

DK: Orbán nem védte meg a magyarok érdekeit

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem védte meg a magyarok érdekeit a csütörtöki, David Cameron brit kormányfővel folytatott tárgyalásokon.

Niedermüller Péter, az ellenzéki párt alelnöke közölte: Orbán Viktor annak ellenére értett egyet David Cameronnal az unió egységének gyengítésében, hogy az végül nem csak a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok jogainak csorbításához, hanem Magyarország EU-n belüli pozíciójának további gyengüléséhez is vezethet. A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja azt a brit javaslatcsomagot, amely korlátozná a magyarok európai jogait. A DK szerint Orbán Viktor ma is az Európa-ellenességet támogatta a határon innen és túl dolgozó magyarok érdekeivel szemben - hangsúlyozta az ellenzéki politikus.

Szerző