Sebestyén Balázzsal elképesztő dolgot műveltek élő adásban (videó!)

Publikálás dátuma
2015.12.18. 10:23
Forrás: Facebook/Morning show
Élő adásban nyírták le Balázs haját a Morning Show pénteki adásában, miután elvesztette fogadását Rákóczi Ferivel, ami szintén élő adásban köttetett meg a két műsorvezető között. A fogadás úgy szólt, hogy ha Rákóczi december 22-ig, az idei utolsó adásunkig nem gyújt rá egyetlen szál cigire sem, akkor Balázs kopaszra nyíratja magát. A műsorvezető még a dátum előtt arra vállalkozott, amit elsőre senki sem gondolt volna.

Október elején hangzott el az a fogadás, amiben Balázs szavát adta: ha műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri leteszi a cigit, ő bizony lenyíratja kopaszra a haját. A ma reggeli adásban megtörtént az, amit csak kevesen hittek volna: az RTL Klub műsorvezetője tényleg levágatta a haját Zsidró Tamás mesterfodrásszal, miután - bár a december 22. még nem érkezett el - Feri állta a sarat, és egy szál cigire sem gyújtott rá.

A hajvágás műveletéről képsorozat és videók is készített a Morning show, de a végeredményt csak szombaton láthatjuk majd, az RTL Klub Hungary’s Got Talent műsorának döntőjében.

A hajvágásról készített videókat ide kattintva láthatja!

Szerző