Kiszakadt az autó futóműve az ütközésben az M7-esen - Fotók

Publikálás dátuma
2015.11.18. 15:12
Fotók: police.hu
Két autó ütközött össze az M7-es autópályán szerdán Zamárdinál a Nagykanizsa felé vezető oldalon, a fél pályát a helyszínelés idejére lezárták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset eddig tisztázatlan körülmények között, a 110-es kilométerszelvényben történt, egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon haladt.

Szerző
Témák
baleset M7 Zamárdi

Kamion gázolt halálra egy kerékpárost

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a jármű a Veres Péter és a Kastélykert utca kereszteződésében nem sokkal 12 óra után jobbra kanyarodás közben, eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a férfit. Az áldozat a helyszínen meghalt. 

Szerző

Húsvágó bárddal támadt az idős asszonyra

Vádat emelt emberölési kísérlet miatt a Zala Megyei Főügyészség egy 22 éves férfi ellen, aki betörés közben húsvágó bárddal támadt egy idős asszonyra annak otthonában - tájékoztatta a főügyészség szerdán

A már többször is büntetett, jelenleg is felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt álló férfi májusban tört be Lentiben egy 85 éves asszony otthonába. Az erősen ittas férfi a családi ház nyári konyhájában magához vett ötven tojást és két doboz sört, majd a lakóházba is behatolt, ahol három liter bort és három csomag kávét szedett össze. A zajokra felébredt az egyedül élő idős asszony, akire a férfi a konyhaszekrényből kivett húsvágó bárddal támadt, pénzt követelve a nőtől. Mindeközben több ütést mért az asszony fejére, és a szobába menekülő idős embert addig ütlegelte a bárddal, amíg az el nem vesztette az eszméletét.

A támadó ezután magához vette a már összekészített dolgokat és az asszony pénztárcájából kivett háromezer forintot, majd ezekkel elmenekült a helyszínről. Ruháit később egy vödörben elégette. A megtámadott nő nyílt koponyacsonttörés és több más súlyos sérülése miatt életveszélyes állapotban került kórházba, orvosi ellátás hiányában belehalt volna sérüléseibe - jelezte a főügyészség. A férfi ellen nyereségvágyból, idős kora miatt csak korlátozottan védekezni képes személy ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a főügyészség.

Szerző