Előfizetés

Elfogták a kisvárosi üzletek fosztogatóit

Elfogta a rendőrség a baktalórántházi üzletek fosztogatóit - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

Fehérvári Marietta százados elmondta, hogy az őrizetbe vett 29 éves és 30 éves helyi lakos augusztustól a kisváros több üzletébe, pékségébe és lottózójába tört be, készpénzt, édességet, szeszesitalt, valamint mobiltelefont és laptopot tulajdonított el. A rendőrség kezdeményezi a csütörtökön elfogott két férfi előzetes letartóztatását.

Árokba borult egy kamion, szivárgott az üzemanyag - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2015.11.06. 11:26
MTI Fotó: Balázs Attila
Árokba borult egy üzemanyagot szállító kamion a 38-as főút nyírségi, Tiszanagyfalu és Virányos közötti szakaszán pénteken, az utat a műszaki mentés idejére lezárták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei katasztrófavédelem és a rendőrség.

Tóth Gabriella alezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője elmondta, hogy a jármű tízezer liter benzint és huszonháromezer liter gázolajat szállított, és a baleset következtében az üzemanyag szivárogni kezdett. A műszaki mentést a nyíregyházi tűzoltók kezdték meg.

MTI Fotó: Balázs Attila

MTI Fotó: Balázs Attila

Fehérvári Marietta százados, a szabolcsi rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy az útszakaszról a Rakamaz-Tokaj felől érkezőket Tiszanagyfalu, a Nyíregyháza felől utazókat Varjúlapos és Görögszállás felé terelik. A balesetben senki sem sérült meg.

Kamionok és egy kisbusz brutális találkozása a 8-ason

Négyen megsérültek, egyikük életveszélyesen egy balesetben péntek reggel Apácatorna közelében, a 8-as utat lezárták - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csépányi-Barczi Petra közölte: a főúton két teherautó és egy kisbusz ütközött össze, az utóbbiban ülők sérültek meg, egy ember életveszélyesen, egy súlyosan, ketten pedig könnyebben. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták - jelezte a rendőrség.