Előfizetés

"Szerelmes levelet írtál az asszonynak?" - Fegyverrel fenyegette riválisát

Publikálás dátuma
2015.09.26. 15:28
Illusztráció/Thinkstock
A levelet író "vetélytárs" fenyegette a férjet, amikor az kérdőre vonta a levél írása miatt. 

Péntek délután a 36 éves körösszegapáti férfi szomszédja családi házához ment, miután megtudta, hogy az ott lakó 39 éves férfi szerelmes levelet írt az ő feleségének. Amikor ezt számon kérte, veszekedni kezdtek, és a 39 éves hősszerelmes előrántott egy gázriasztópiszolyt, amivel megfenyegette a férjet. A sértettnek sikerült elmenekülnie, ezután értesítette a rendőrséget. A körzeti megbízottak a helyszínen elfogták a férfit, előállították. Elismerte a bűncselekményt, fegyveresen elkövetett garázdaság bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Teljes útzár a 7-esen Siófoknál

Az M7-es autópályára terelik a forgalmat a rendőrök a 7-es útról Siófoknál, ahol egy árokba hajtott kamion műszaki mentését végzik - közölte honlapján a rendőrség szombat délelőtt. 

A teljes útzár mellett zajló munkálatok idejére a Lepsény felől érkezőket a balatonvilágosi, a Siófok felől érkezőket pedig a sóstói felhajtónál terelik az autópályára.

Kamionnal ütköztek, meghalt az autó utasa

Publikálás dátuma
2015.09.25. 22:30
MTI Fotó: Donka Feren
Személygépkocsi ütközött össze frontálisan egy nyerges vontatóval a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kungyalu külterületén pénteken, a balesetben egy ember meghalt - közölte a rendőrség a honlapján.

A megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a személyautóban ketten utaztak, egyikük életét vesztette.