Előfizetés

Magyar-román - Öten kaptak börtönbüntetést

Publikálás dátuma
2015.09.07. 19:54
Az Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része a rendőrökre sörösüvegeket, petárdákat dobált
Három embert letöltendő, két embert felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt hétfőn a bíróság a Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzés során rendőrökre támadók ügyeiben. Továbbá valamennyiüket határozott időre eltiltották a sportrendezvények látogatásától - közölte a Fővárosi Főügyészség.

A közlemény szerint a múlt pénteki mérkőzést biztosító rendőrök elleni támadásokkal összefüggésben a Budapesti Nyomozó Ügyészség hétfőn öt embert állított gyorsított eljárásban bíróság elé hivatalos személy elleni erőszak minősített bűntette miatt.
A Pesti Központi Kerületi Bíróság mind az öt vádlottat bűnösnek mondta ki. Három vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést szabott ki, ezek időtartamát 2 évben, 2 év 6 hónapban, illetve 3 év 4 hónapban állapította meg. Két további embert a bíróság 2-2 év börtönbüntetésre ítélt, ezek végrehajtását 5-5 év próbaidőre felfüggesztette - írták.

Embercsempész vezette halálba - Fotók+Videó!

Publikálás dátuma
2015.09.07. 19:25
Forrás: police.hu
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 64. kilométerszelvényben 2015. szeptember 7-én délután - számol be a police.hu. A képre kattintva galéria nyílik!

Egy személygépkocsi ütközött szalagkorlátnak. A balesetben egy, a járműben utasként tartózkodó szír állampolgárságú férfi életét vesztette, családját a mentő kórházba szállította. A kocsit egy 30 éves osztrák állampolgár vezette, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint pénzért szállította az illegális bevándorlókat.

Ellene embercsempészés bűntette és halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

Forrás: police.hu

Baleset az M7-esen, lezárták a balatonőszödi lehajtót

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya balatonőszödi lehajtóját - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hétfő délelőtt két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az  autópálya 130-as kilométerszelvényénél, a balatonőszödi lehajtónál, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, a baleset következtében ketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a lehajtót és a külső forgalmi sávot lezárták. Az arra közlekedők a belső sávon tudnak haladni, az autópályáról legközelebb a 135-ös kilométerszelvénynél, a rádpusztai lehajtónál lehet letérni.