Előfizetés

Lovasroham az ultrák ellen

Nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a zavargásokat a Groupama Arénánál, a magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőnek otthont adó stadion környékén.

A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat. A rendbontók többsége elhagyta a helyszínt. Ugyanakkor továbbra is erős a rendőri jelenlét.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt látta: mindeközben a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai megkezdték a környék takarítását. Üvegtörmelékeket, vasoszlopokat, faágakat szednek össze. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai több vérző fejű embert láttak el.

Nem lehet lehűteni az ultrákat (Fotó)

Publikálás dátuma
2015.09.05. 01:40
MTI FOTÓ
A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások.

A Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök ismét bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.

MTI FOTÓ

MTI FOTÓ

AZ MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről.
Az akcióban a kutyás és lovas rendőrök is részt vesznek.

Frontális karambol Sárvárnál

Frontálisan ütközött két személygépkocsi pénteken este a 84-es számú főúton Sárvár közelében. A balesetben hárman megsérültek, a főutat a baleseti helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a két autóban összesen öten utaztak, a három sérültet a menők látják el. A tűzoltók a két járművet már áramtalanították, de a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés még tart, a forgalmat a sitkei elágazónál elterelik.