Előfizetés

Nem lehet lehűteni az ultrákat (Fotó)

Publikálás dátuma
2015.09.05. 01:40
MTI FOTÓ
A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások.

A Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök ismét bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.

MTI FOTÓ

MTI FOTÓ

AZ MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről.
Az akcióban a kutyás és lovas rendőrök is részt vesznek.

Frontális karambol Sárvárnál

Frontálisan ütközött két személygépkocsi pénteken este a 84-es számú főúton Sárvár közelében. A balesetben hárman megsérültek, a főutat a baleseti helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a két autóban összesen öten utaztak, a három sérültet a menők látják el. A tűzoltók a két járművet már áramtalanították, de a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés még tart, a forgalmat a sitkei elágazónál elterelik.

Magyar-román - A szünetben is balhéztak az ultrák

Publikálás dátuma
2015.09.05. 00:28
MTI FOTÓ: Czeglédi Zsolt
 A magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés szünetében is összecsaptak a rendőrökkel az ultrák, a Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton.

A huligánok kövekkel, üvegekkel, téglákkal dobálták meg a rendfenntartókat, de megtámadtak megkülönböztető jelzéssel ellátott autókat is.

A rendőrök ismét könnygázt, később vízágyút vetettek be; utóbbival a Planetárium elé próbálják visszaszorítani a csoportot. Az akcióban a lovasrendőrség is részt vesz.

A huligánok közül hárman megsérültek, őket a mentők vitték el.