Előfizetés

Közelkép - Műsorcserebere

Először azt hittem, hogy egy néző generálta viccet látok, de azonnal kiderült, hogy teljesen komoly dologról van szó. A Story 4 csatorna elcserélte a talán egyetlen komoly magazinját, a 7/24-et, méghozzá a címben ígért este 7 óra helyett 17,55-re, tehát 5 perccel hatóra előttre tette a kezdést. Miközben meghagyta az eredeti nevet, a 7/24-et.

Elismerem, nem lehetett könnyű a döntés, mármint a név meghagyása, hiszen a 17,55 mégsem használható. Új címet pedig kockázatos adni, hiszen bárminek átkeresztelhették volna – Hírek hat előtt, Koraesti Magazin, Bárdos András hírei, s így tovább -, de a régebbi címet elfogadott nézők elég nehezen szoktak volna át valami újra. Ha egyáltalán veszik a fáradtságot, hogy átszoktassák magukat. Pedig sokan megkedveltük az adást. Nem mintha valami vadonatújat produkáltak volna. Végül is a nap híreit adták, legfeljebb két-három témában, a hagyományos híradózás legfeljebb egy, nagyon ritkán másfél perce helyett, valamivel bővebben. Több nem is nagyon fért volna bele a 24 percbe.

Valamit elmondtak az adott hír előzményeiről, jobb esetben belefért a témába egy-két rövid interjú, esetleg egy nagyon rövid kommentár is. Ennyi volt a „több”, amivel a 7/24 szolgált, méghozzá elég tisztes objektivitással. Bár a kormányoldal valószínűleg helyenként így is ellenzékinek találhatta. (Lehet, hogy ezért tűnt el a kezdetben személyes arcával is résztvevő Baló György a műsorból?) Most minden esetre borzasztóan „fontos” műsor került a régi időpontra, a Született feleségek. Méghozzá azonnal két epizóddal. Nem tudom milyen a nézettsége.

Valószínűleg valamivel jobb – a nevetséges korhatárokat felállító, csak a 19-49-eseket komolyan vevő – hirdetők számára. Viszont talán figyelemre méltó, hogy a két legnagyobb kereskedelmi adó legnézettebb műsorai a híradók. S az sem lehet talán teljesen mellékes, hogy az átlagnál csak egy kicsivel érdeklődőbb, hírérzékeny nézőket is ki kellene szolgálni.

Megszerezte első hazai győzelmét a Videoton

Egygólos győzelmet aratott a Videoton a vendég Debrecen felett a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

A székesfehérvári csapat öt vereség mellett a második győzelmét könyvelhette el, és először gyűjtötte be a három pontot saját közönsége előtt. A Debrecen eddig kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és harmadszor kapott ki.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Videoton FC - DVSC-TEVA 1-0 (0-0)

Székesfehérvár, 2147 néző, v.: Vad II.
gólszerző: Oliveira (91.)
sárga lap: Oliveira (43.), Heffler (45+3.), Kovács (88.), Danilovic (93.), illetve Varga (71.), Bódi (85.)

Videoton:

Danilovic - Heffler, Vinícius, Lang, Szolnoki - Simon Á., Pátkai (Suljic, 65.) - Gyurcsó (Pölöskei, 94.), Kovács I., Oliveira - Feczesin (Ivanovski, 84.)

Debrecen:

Radosevic - Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Korhut - Bódi, Varga J., Szécsi - Castillion, Sidibe, Balogh N. (Bereczki, 61.)

A Debrecen birtokolta többet a labdát a mérkőzés elején, mégis a Videoton előtt adódott nagyobb helyzet. A játékrész második felében átvette az irányítást a hazai csapat, de támadásvezetése többnyire lassú és kiszámítható volt, így nem sok lehetősége adódott, hogy megszerezze a vezetést. Akadt helyzete a vendég együttesnek is, a befejezéseknél azonban nem volt elég határozott.

A fordulás után is többet kezdeményezett a Videoton, de továbbra sem volt semmi váratlan az akcióiban, így a Debrecen, amely többször teremtett veszélyes helyzetet a hazaiak kapuja előtt, magabiztosan hatástalanította a székesfehérváriak próbálkozásait. A Videoton játékában nem hozott alapvető változást az sem, hogy a 65. percben beállt az Újpesttől pénteken szerződtetett, jól cselező Asmir Suljic, mégis begyűjtötte a három pontot a hazai csapat Filipe Oliveirának a hosszabbításban, távoli lövésből szerzett góljával.

Bangó Margit ezért ta­gadta ki a lá­nyát

Publikálás dátuma
2015.08.30. 13:18
FOTÓ: Facebook
Elszerette a férjét! Egy kö­zeli csa­lád­tag te­re­gette ki a csa­ládi szennyest a Fa­ce­boo­kon. Végre ért­hető, miért nem áll szóba a lá­nyá­val Bangó Mar­git - írja a ripost.hu.

Évek óta tart a családi viszály Bangóéknál, ám az igazi okról soha nem beszélnek. Kizárólag a fellépések körüli hercehurcáról, féltékenykedésről és örökség körüli vitákról szól a fáma, miközben a rajongók egy része és persze a közeli családtagok jól tudják miért szakított örökre Margit és lánya, Marika. 

Bár a családban tabuként kezelik, hogy egy férfi állt Margit és Marika közé, mégis a közelmúltban több fórumon, így a Facebookon is olvashattunk erről.

A teljes cikket itt olvashatja!