Sebestény Balázsék lebuktatták Bálint Antóniát?

Publikálás dátuma
2015.08.23. 10:10
Forrás: Facebook
Sebestyén Balázs a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: Igaz-e, hogy Bálint Antónia zaklatta telefonon Hajdú Pétert és feleségét? A szakértő szerint egyértelmű a válasz - írja a Bors.

A nagy kérdés: Bálint Antónia telefonált-e egy zűrös éjszakán Sarka Katáékhoz vagy valaki más. Kata és férje egy baráti társasággal otthon szórakozott, és az Antónia-hangú nő orális kényeztetést ajánlott fel a Frizbi atyjának. A telefonáló akkor durván sértegette Katáékat, bevallotta, hogy ivott, kislányának hollétével nem tudott elszámolni, majd mikor Hajdúné megkérdezte, hogy tulajdonképpen miért is telefonált, kijelentette, hogy ő bizony a szájával tenne Hajdú kedvére - számol be az előzményekről a lap.

A Class FM Morning Show-jának házigazdái úgy döntöttek, utánajárnak, hogy Sarka Katáék vagy Antónia (aki tagadja a vádakat) mond igazat, méghozzá úgy, hogy egy hangfelismerő szoftver segítségével elemzik a hangfelvételt. Balázs így ismertette az eredményt a Morning Show egyik adásában:

"Az a fontos, hogy ez nem bizonyító erejű, nem is lehet nagyon sehol felhasználni, ez egy hangfelismerő szoftver, amit a fő hangtechnikusunk használt, és a hangsávokat lehet vele összehasonlítani” – utalva arra, hogy nem igazságügyi szakértő elemezte a felvételt, tehát hivatalosan a bíróságon sem bizonyító erejű, majd így folytatta: „Maga a beszélgetés, illetve az, ami a felvételen van, egyezett, tehát nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt” – árulta el a műsorvezető.

Az eredményen Hajdúék nem lepődtek meg, Bálint Antónia azonban továbbra is tagadja a vádakat. "Nem foglalkozom se Sarka Katával, se Hajdú Péterrel, majd a bíróság kideríti az igazat" – fogalmazott a lapnak az egykori szépségkirálynő.

A Morning Show teljes adását, amiben a hangfelismerő szoftver eredményének elemzése is szerepel, itt találja:

Szerző