Megtaláltuk Orbán Viktort - Fotó!

Publikálás dátuma
2015.07.30. 23:24
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Orbán Viktort az MTI egyik fotósa kapta lencsevégre, miközben az Európa Liga-selejtező Debreceni VSC - Rosenborg mérkőzésen szurkolt a debreceni Nagyerdei Stadionban.

Már megszokhattuk, hogy Orbán Viktor nem maradhat le hőn szeretett sportágának rangos eseményeiről. Jelen esetben a Európa Liga-selejtező mérkőzésén sikerült lefotózni Garancsi Istvánnal, a Videoton FC tulajdonosával az oldalán, amint a Debreceni VSC Rosenborg elleni meccsén szurkolt Debrecenben a Nagyerdei Stadionban.

Szerző

Újabb műsorral rukkol elő az M4

Publikálás dátuma
2015.07.30. 23:13
Illusztráció: Thinkstock
Havi golfmagazin indul pénteken az M4 Sport csatornán.

A magyar golfélet teljes spektrumát bemutató magazinműsor fontos lépés a magyar golf hosszú távú stratégiai céljainak közvetítése, a magyar golfsikerek, a kiemelkedő golfozók, a klubélet bemutatása, valamint a golf népszerűsítse felé - olvasható a műsor indulásáról szóló csütörtöki közleményben. A Magyar Golf Szövetség gondozásában készülő magazin első adása pénteken 13.15 órakor kezdődik.

Szerző

Madarakkal táncoló kiselefánt - Videó!

Publikálás dátuma
2015.07.30. 22:50
Illusztráció: Thinkstock
Egy tündéri bébielefánt az internet új sztárja, aki mesefilmbe illően találta meg az összhangot a madarakkal, és velük jókedvűen lépked jobbra-balra, mintha csak önfeledten táncolna.

A videót máris százezrek imádják, pedig még csak két napja kering a világhálón. A kiselefánt a csordájával sétált át egy afrikai úton, ám a család helyett inkább egy másik fajjal találta meg az összhangot. Annyira izgalomba jött a körülötte repkedő madaraktól, hogy leállt velük játszani, s szinte táncolni kezdett velük.

Íme az internet új kedvence: 

Szerző
Témák
elefánt madarak