Előfizetés

Megfulladt otthon egy kisgyerek - Vizsgálódik a rendőrség

Egy hároméves gyermek halálának körülményeit vizsgálja a rendőrség Tiszavasváriban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fehérvári Marietta elmondta: hétfőn délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy megfulladt otthonában egy kisgyerek, a szülők azt mondták, félrenyelt. A mentők már nem tudtak segíteni rajta. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Megtalálták a Balatonban szombaton eltűnt férfi holttestét

Megtalálták a Balatonban szombaton eltűnt férfi holttestét hétfő délelőtt – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata az MTI-t.

Frankó Marianna rendőrségi szóvivő közölte, a holttestet Balatonfüred közelében találták meg. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet. Szombaton a balatonfüredi kempingnél tűnt el egy vízibicikliről a férfi, akit a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata is keresett.

Mentőhelikoptert riasztottak a 6-os úton történt balesethez

Többen megsérültek egy balesetben hétfő délután a baranyai Mecseknádasd közelében, a 6-os utat a mentés és a helyszínelés idejére lezárták - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

A főúton két autó ütközött össze. Az egyikben négyen utaztak, közülük többen megsérültek, a másik autó sofőrje az első információk szerint sértetlenül szállt ki a gépjárműből.  A helyszínre mentőhelikoptert várnak.