Kamion ütközött autóval - Egy ember megsérült

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 86-os főúton Vámoscsaládnál, ahol korábban kamion és személygépkocsi ütközött össze - közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalmat mindkét irányból Uraiújfalu felé terelték el.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban honlapján azt közölte, a balesetben egy ember megsérült, a félig az árokba borult kamionból pedig üzemanyag folyt ki az útra, amit fel kellett takarítani.

Szerző

Félmeztelenül ordítozott egy férfi Turán, meghalt

Rendőröket kellett hívni egy ordítozó férfihoz szerdán Turán. Az ön- és közveszélyes állapotú férfit a mentők kórházba vitték, ahol szívelégtelenség következtében éjjel életét vesztette – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a rendőrök állampolgári bejelentés alapján mentek ki a Bacsó Béla utcába, mert egy félmeztelen, ordítozó férfi több kertbe is beugrott. A férfi a felszólítás ellenére nem igazolta magát, megpróbált elszaladni, és közben több kerítésnek is nekiment. A rendőrök a földről felemelték az ön- és közveszélyes állapotban lévő embert, aki ekkor rugdalni kezdett, ezért megbilincselték és mentőt hívtak hozzá. 

A mentők kórházba vitték a 35 éves férfit, aki a gondos orvosi ellátás ellenére éjszaka életét vesztette. Az első orvosi vélemény szerint a halálát szívelégtelenség okozta. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja – olvasható a közleményben. 

Szerző

Frontális karambol a 84-esen: súlyos sérült is van

Egy ember súlyosan, kettő könnyebben megsérült a 84-es úton, az osztrák határ közelében történt balesetben csütörtök délután – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Takács József elmondta, hogy a 126-os kilométernél az Ausztria felől Sopron irányába haladó személyautó előzés közben összeütközött egy szemből érkező kisbusszal. A határ felől érkezőknek torlódásra kell számítaniuk - tette hozzá. 

Szerző