Előfizetés

A buszpályaudvaron ütközött két busz

Egy ember könnyebben megsérült, amikor két autóbusz összeütközött Zalaegerszegen, az autóbusz-pályaudvaron péntek este - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az egyik autóbuszon ketten, a másikon huszonketten utaztak, az ütközés következtében egy ember szenvedett könnyű sérüléseket.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére közölte: a baleset más járműforgalomtól elzárt területen történt, a rendőrség vizsgálatot indított a körülmények tisztázására.

Koccanások az M1-es autópályán

Két ráfutásos baleset is történt péntek délután az M1-es autópálya Pest megyei szakaszán a főváros felé vezető oldalon, emiatt lelassult a forgalom - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Közlésük szerint három személyautó koccant Herceghalomnál, a 29-es kilométernél, illetve baleset volt a 25-ös kilométer közelében is.

Teljes útzár a 3-ason Ludasnál

Egy felborult személyautó miatt teljes útzár van érvényben a 3-as számú főúton, a ludasi körforgalom közelében - közölte honlapján pénteken délután a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatásuk szerint a 97-es kilométernél délután négy óra körül egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult, és az árokban állt meg. A balesetben két ember megsérült. A helyszínelés idejére teljesen lezárta az utat a rendőrség. Kerülni Halmajugra, illetve Nagyfüged irányába lehet.