Meghalt egy motoros a 86-os főúton

Publikálás dátuma
2015.06.11. 10:03
Illusztráció/Thinkstock
Kamion ütközött segédmotoros kerékpárral csütörtökön reggel Szombathelyen a 86-os számú főút és a Körmendi út kereszteződésében, a balesetben a motoros a helyszínen életét veszítette - közölte honlapján a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a baleset néhány perccel hat óra előtt történt, a helyszínelés még tart, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a balesethez a tűzoltókat is riasztották, de beavatkozásukra nem volt szükség, ezért az egységet visszafordították.

Szerző

Üzemrobbanás - Nem hívtak mentőt a sérült munkásokhoz

Ketten is súlyosan megsérültek, amikor szerdán este robbanás történt egy szombathelyi üzemben. A balesethez sem a mentőket, sem a katasztrófavédelmet nem hívták ki, a rendőrséget a szombathelyi Markusovszky Kórház értesítette, ahová a sérülteket bevitték - írta a vaol.hu internetes portál.

Információik szerint a robbanás a Lovas utcai ipartelepen egy irodakellékek újrahasznosításával foglalkozó, budapesti székhelyű, egyébként felszámolás alatt álló cég telephelyén történt, ahol egy gép robbanhatott fel. Nagy Lajos, a Markusovszky Kórház főigazgatója a hírportálnak azt mondta, hogy két égési sérültet vittek be hozzájuk az üzemből. Egyiküket azonnal Győrbe szállították, mivel légúti égési sérülése van, speciális ellátásra szorul. A másik - Szombathelyen ápolt - férfi állapota kielégítő.

A Vaol.hu először úgy értesült, hogy a balesetben hárman sérültek meg, de a kórház főigazgatója csak két sérültről tudott. Magyar Csaba, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alezredese az MTI-nek megerősítette: ők a rendőrség hívására érkeztek a helyszínre, műveleti szolgálatuk vonult ki, megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csak annyit közölt, hogy vizsgálják a baleset körülményeit.

 

Szerző

Igazából bordélyház volt a masszázsszalon - Videó

Publikálás dátuma
2015.06.10. 18:53
Forrás: police.hu.
Bordélyházként is működött egy masszázsszalon Miskolcon. Elfogták azt a férfit, aki csaknem egy éve az ott foglalkoztatott nők - szexuális szolgáltatásokért kapott - pénzéből tartotta fenn magát.

Egy miskolci családi házban a 44 éves férfi "több felnőtt nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget, illetve prostitúciós tevékenységre lányokat szervezett", és rendszeresen részesedett a nők bevételeiből.

A rendőrök kedden fogták el a férfit, üzletszerűen elkövetett kerítés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Szerző