Előfizetés

Kigyulladt egy kamion a 2-es úton

Betonelemeket szállító kamion gyulladt ki a 2-es úton, a Vác és Szendehely közötti szakaszon keddre virradó éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tájékoztatás szerint a kamion ugyan a Vác felé vezető kapaszkodó sávot foglalja el, azonban az oltási munkálatok miatt az utat teljes szélességében lezárták.

Két autó ütközött Nagyatádnál

Két személyautó összeütközött a 68-as számú főúton Nagyatád és Lábod között hétfőn este, félpályán halad a forgalom - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A balesetben hárman megsérültek. Az utat egy időre teljes szélességében lezárták, és a forgalmat elterelték. A sajtószolgálat közlése szerint hétfőn késő este még tartott a helyszínelés és a műszaki mentés, de a forgalom félpályán már megindulhatott.

Brutális: diákok akarták megerőszakolni tanárukat

20 diák akarta megerőszakolni saját tanárukat, miután a nő puskázáson kapta rajta őket. A pedagógus kizavarta a gyerekeket a teremből, de ők megvárták a tanítás végét, majd bosszúból rátámadtak és letépték a nő ruháit.

A brutális esetről az egyiptomi sajtó számolt be. A gyerekek azt tervezték, hogy megerőszakolják a pedagógust. El is kezdték letépni a ruháit, a dühödt tanulókat a többi diák és a tanárok szedték le a nőről.

Az iskola igazgatóját és helyetteseit az oktatási minisztérium végül eltávolította pozíciójából, mivel először még csak jelenteni sem akarták a történteket, az erőszakoskodó diákokra pedig komolyabb szankciók várnak.

Forrás: Bors