Előfizetés

Kerekesszékest gázoltak a VIII. kerületben

Kerekesszékkel közlekedő embert sodort el egy autó Budapest VIII. kerületében szombat reggel, a mozgássérültet kórházba vitték - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője.

Gál Kristóf tájékoztatása szerint a Kőbányai út 32. számú épület előtt, a piac közelében, egy kisteherautó elsodort egy kerekesszékkel közlekedő embert, akit a mentők kórházba vittek.

Ketten meghaltak a brutális karambolban

Két ember meghalt, öten megsérültek a 85-ös úton a hegykői leágazónál péntek este; a 60-as kilométernél a rendőrség feloldotta az útzárat, ahol három személyautó ütközött össze - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton kora hajnalban.

Polgárfi Tímea elmondta, hogy az elsődleges adatok szerint a Győr felől Sopron irányába haladó személyautó eddig tisztázatlan okból ütközött össze a vele szemből érkező másik két kocsival.     A helyszínről - a rendelkezésre álló adatok szerint - három embert a mentőszolgálat munkatársai súlyos, kettőt pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan - közölte a rendőrség.

Ismét járható a 83-as út

Feloldották az útzárat a 83-as úton a nagyszentpáli leágazónál, ahol korábban összeütközött két személyautó.

a Győr felől közlekedő személyautó megcsúszott a vizes úton, nekiütközött egy szemből érkező járműnek, végül árokba csapódott. A balesetben ketten sérültek meg.