Előfizetés

A Juventusban folytatja Dybala

A bajnok és Bajnokok Ligája-döntős Juventus labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a legnagyobb argentin tehetségnek tartott Paulo Dybala.

A Palermót erősítő 21 éves támadó távozását Giuseppe Iachini, az együttes vezetőedzője jelentette be.
Olasz sajtóértesülések szerint a játékosért - akit a Manchester United és az Arsenal is szeretett volna megszerezni - 30 millió euró körüli összeget fizet a torinói klub.

Meghalt egy 15 éves magyar focista

A hétvégi Galgóc-DAC szlovák bajnoki ifimérkőzés után meghalt Érsek Zsolt, a dunaszerdahelyiek 15 éves labdarúgója - írja az Origo.

Az első félidő vége előtt csapata kapusával és az ellenfél játékosával ütközött, és az esetnél Érsek Zsolt súlyos belső sérüléseket szenvedett. A Parameter.sk szerint a csapattársai körében rendkívül népszerű focistának az ütközés során leszakadt és szétroncsolódott a mája. A védőt azonnal a nagyszombati kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét - írja az Ujszo.com.

"Megrendítő, ami történt, nem találok szavakat. Kétségbeejtő, hogy nem tudtunk segíteni Zsoltnak. Még a mai napon találkozunk szüleivel"- mondta Végh Tibor klubelnök.

forrás: origo.hu

Hosszú Katinka két arannyal zárt

Publikálás dátuma
2015.05.18. 11:27
Fotó: Getty Images
A vasárnapi zárónapon is két szám döntőjében győzött Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban rendezett nemzetközi úszóversenyen.

A Vasas világ- és Európa-bajnoka ezúttal 200 méter vegyesen és 200 méter háton végzett az élen. Teljesítményéről Facebook-oldalán így írt: "Ma sikerült a világ első idejét megúsznom ebben az évben 200 vegyesen 2:08.66 perccel, majd 10 percre rá 2:07.79-et úsztam 200 háton, életem legjobb ideje, idei 3. legjobb a világon."

Az esemény honlapja azt emelte ki, hogy a magyar úszónő - akit Iron Ladyként emleget - versenyrekorddal diadalmaskodott a vegyesszámban, s alig több mint egy másodperccel maradt el attól az idejétől, amellyel 2009-ben vb-bronzérmes lett. A honlap értékelése szerint a világranglista élére ugró Hosszú a legfőbb favoritjává lépett elő a 200 méteres vegyesúszásnak az idei, oroszországi vb-n, ahol címvédőként indul.

Hosszú Katinka pénteken 400 méter vegyesen és - magyar rekorddal - 200 méter gyorson, szombaton 200 méter pillangón és 100 méter háton nyert.