Előfizetés

Négy diósgyőri gól, biztos hazai győzelem

 A Diósgyőr saját közönsége előtt magabiztos játékkal 4-1-re nyert a második félidő nagy részében emberhátrányban futballozó Győr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

A hazai csapat az idén mindössze másodszor gyűjtötte be a három pontot.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 4-1 (1-0)

Diósgyőr, 2529 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Bognár (4.), Okuka (54.), Tóth D. (75., öngól), Takács (87.), illetve Priskin (84.)
kiállítva: Brdarovski (48.)
sárga lap: Okuka (54.), Kim (68.), illetve Windecker (35.), Priskin (64.)

Diósgyőr:
Antal - Okuka, Alves, Németh M., Nemes - Egerszegi (Koman, 74.), Kim - Gosztonyi, Bognár (Barczi, 85.), Bacsa - Grumic (Takács, 38.)

Győr:
Horváth D. - Brdarovski, Lipták, Lang (Nagy Á., 21.), Ibánez (Tóth D., 58.) - Windecker, Bucsa, Mervó (Kvilitaia, a szünetben) - Rudolf, Priskin, Koltai

Gyors vezető találata után is lendületben maradt a Diósgyőr, de a vendégeknek is akadt több gólszerzési lehetőségük a viszonylag kiegyenlített, jó iramú első félidőben.
Szünet után hamar növelhette volna előnyét a hazai csapat, de Brdarovski kiállítást érő szabálytalansága után Gosztonyi kihagyta a megítélt büntetőt. Csakhamar mégis összejött az újabb gól egy megpattanó beadásból, majd az emberhátrányban lévő Győr egyre kisebb ellenállást tanúsított. A DVTK így további gólokat szerzett, a vendégeknek pedig csak a szépítésre futotta - 3-0-nál - az erejükből.

Nem jött be a hatos

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok:

2 (kettő)
10 (tíz)
31 (harmincegy)
34 (harmincnégy)
37 (harminchét)
40 (negyven)

Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatos szelvényekre egyenként 335 840;
a 4 találatos szelvényekre 6590;
a 3 találatos szelvényekre 1410 forintot fizetnek.

Ózd, a Jobbik kísérleti laboratóriuma - Videó

Publikálás dátuma
2015.05.17. 18:48
FOTÓ: Kökényesi Gábor
Janiczak Dávid ózdi polgármester hamar bemutatta, hogy működik a Jobbik gyűlöletpolitikája a gyakorlatban. Az adatvédelmi biztos által is elítélt videós közmunkás-fenyítés után a Jobbik üdvöskéje az új lakásrendeletet is arra használja, hogy büntesse és elüldözze a szegényeket - mondja Tordai Bence, a PM szóvivője.

A helyi roma elnök szerint Janiczakék új lakásrendelete embertelen, a legkiszolgáltatottabbakat sújtja, a TASZ szerint pedig sérti az alkotmányt.

Tordai Ózdon a polgármesterrel is beszélt, munkatársunk, Kökényesi Gábor ezen kívül a helyi lakosok véleményét is rögzítette kamerájával.