Előfizetés

Fideszes politikust emleget a megölt fiatal prostituált apja

Publikálás dátuma
2015.05.09. 18:29
Illusztráció/Thinkstock
Egy fideszes politikus nevét írta le Facebook-bejegyzésében egy férfi, aki a múlt hét végén Budapesten meggyilkolt fiatal lány apjának mondja magát. A kissé zavaros posztban azt mondja, Nancy nagyon félt a férfitól - írja az Origo.

A rövid írásban szó esik egy rendőrautóban meghalt férfiról, és arról is, hogy az illető politikus keze nagyon messzire ér. A magát az áldozat apjának mondó férfi - a posztíró -  adatlapja valósnak tűnik, évekkel korábbi bejegyzések és sok fénykép is van rajta - írja az origo.hu. Olyanok is, amelyen a meggyilkolt lány valószínűleg a testvérével szerepel.

Korábban a Bors alapján mi is megírtuk, hogy a lány kapcsolatban lehetett egy ismert politikussal, de a lap nem említett nevet. Az Index azt írta, hogy a Fidesz irányából olyan pletyka indult, hogy MSZP-s politikusról van szó. A szocialisták elnökségi ülésén viszont Gőgös Zoltán elnökhelyettes azt jelezte az elnökségi tagoknak, hogy az MSZP nem érintett az ügyben. Az utóbbi információt az Origónak is megerősítették.

Lázár Jánost a csütörtöki Kormányinfón kérdezte az Origo, hogy tud-e arról, hogy kormánypárti politikus bármilyen kapcsolatban lett volna a lánnyal. A miniszter azt válaszolta, nincs ilyen információja, ő is a netes információk alapján tájékozódik.

Lángolt a teherautó sofőrfülkéje

Teljes szélességében le kellett zárni a 86-os számú főutat a Vas megyei Répcelak és Vámoscsalád között, ahol szombaton délben kigyulladt egy teherautó utasfülkéje. A zárlatot kora délután feloldották. 

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a homokot szállító tehergépkocsi fülkéjének ajtaját feszítővágóval nyitották ki a tűzoltók, de abban -szerencsére - már senki nem tartózkodott. Az oltást követően feloldották az útzárlatot.  

Egy 63 éves gyújtogatót fogtak

Publikálás dátuma
2015.05.09. 14:33
Illusztráció/Thinkstock
A férfi benzinnel leöntötte, majd meggyújtotta egy utcán parkoló személygépkocsi kerekét, ezután egy ház melléképületének fából készült oldalával művelte ugyanezt Bátaszéken - adja hírül a police.hu.  

A 63 éves gyújtogató később egy utcán leállított motorkerékpárt, valamint egy ház kerítését, illetve az udvaron lévő tuját is felgyújtotta. A tüzeket a bűncselekményt észlelő helyiek eloltották. A rendőrök elfogták a férfit, és elő is állították a Szekszárdi Rendőrkapitányságra. A gyújtogató sorozatos tettét azzal magyarázta, hogy azokat bosszúból követte el. A rendőrök F. Miklóst őrizetbe vették.