Előfizetés

MSZP: Nincs erős Magyarország ötmillió létminimum alatt élő emberrel!

Ha a brókerkormány nem tőzsdézné el a közpénzeket, nem költené üresen kongó látványberuházásokra, akkor lenne pénz a szociális szolgáltatásokra és a szociális dolgozók béremelésére is - olvasható az MSZP közleményében.

A dokumentum így folytatódik:

A kormány évek óta hitegeti a szociális dolgozókat a béremeléssel, de szinte semmit nem javított a helyzetükön. Nincs erős Magyarország ötmillió létminimum alatt élő emberrel! Jelezzük azt is, hogy a keményen dolgozó emberek nagy része is köztük van!

MSZP

Elhunyt Katona János

Életének 66. évében elhunyt Katona János színművész – tudatta honlapján a József Attila Színház.

Katona a pályáját 1978-ban a Pécsi Nemzeti Színházban kezdte, játszott aztán a Szolnoki Szigligeti Színházban, a Várszínházban, a Nemzeti Színházban, 1992-től volt a József Attila Színház tagja. Több fontos szerepére is emlékezhetünk, játszott tévéfilmekben, önálló József Attila-estje is volt, és feltűnt annak idején a Markos-Nádas-Boncz-féle kabaréjelenetekben is. 

A József Attila Színház társulata őszinte részvétét fejezte ki a színművész családjának.

 

Ungvári Tamás a Bóta Caféban

Publikálás dátuma
2015.04.01. 07:50
Ungvári Tamás
A Széchenyi-díjas író, műfordító, kritikus, irodalomtörténész, tanár, Ungvári Tamás a Bóta Café vendége április 1-én este 8 óra 55 perctől a FIX Tévében.

Reneszánsz műveltségű ember, bámulatos vitalitással, fanyar humorral, áradó beszéddel, mohó életszeretettel. Bóta Gábor élő, online is nézhető, műsorában hívhatják őt a 445-1349-es számon, és a tv.fixhd skype címen szintén hozzászólhatnak az adáshoz. A legfelkészültebb kérdezőket ezúttal is színházjeggyel ajándékozzuk meg.