Halálra gázolták a 21 éves biciklist

Egy autó kerékpárost gázolt el a 86-os főúton Beled térségében szombat éjjel, a biciklis a helyszínen életét vesztette - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben, a rendőrök a Beled felől érkezőket Cirák irányába terelték. 

Frissítés:  Befejeződött a kerékpáros-gázolás helyszíni szemléje, így feloldották a forgalomkorlátozást - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A tájékoztatás szerint egy 21 éves férfit gázolt el egy személyautó Répcelak irányából Beled felé haladva. Az autó vezetője későn észlelte a szabálytalanul kerékpározó férfit és elütötte. A kerékpáros a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerző

Újra járható az Árpád fejedelem útja

Publikálás dátuma
2015.03.20. 21:20
MTI Fotó: Lakatos Péter
Feloldották a II. kerületi Árpád fejedelem útján elrendelt korlátozást, amelyet péntek délután egy világháborús robbanótest miatt rendeltek el - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje.

Bátyi Edina elmondta: az Árpád fejedelem útja 17.-nél, földmunkák során egy 8,8 centiméteres német kézi páncélelhárító eszköz került elő. A robbanótestet a rendőrség által kijelölt területen még péntek este megsemmisítik.
A tűzszerészi munkálatok idejére az utat 400 méteres szakaszon lezárták, 35 lakást kellett kiüríteni, de a lakók mostanra visszatérhettek otthonukba.

Szerző

Robbanótest a fővárosban, 35 lakást kiürítettek (fotók!)

Publikálás dátuma
2015.03.20. 18:48
MTI Fotó: Lakatos Péter
Feltehetően tüzérségi lövedék került elő Budapesten, a II. kerületi Árpád fejedelem útján péntek délután. A környéket lezárták és kiürítették - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje.

Bátyi Edina elmondta: az Árpád fejedelem útja 17.-nél földmunkák közben találták a feltételezett világháborús robbanótestet. Az utcát egy 400 méteren szakaszon lezárták, mintegy 35 lakást kiürítettek.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerző