Brutálisan kiégtek az új autók a tréleren (fotó!)

Publikálás dátuma
2015.03.14. 11:00
MTI Fotó: Varga György
Kigyulladt egy gépkocsikat szállító kamion a 86-os főúton szombat hajnalban Kozmadombja külterületén. A kiégett autók miatti kár mintegy 40 millió forint.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint mire a tűzoltók a helyszínre értek, a kamionon szállított autók közül négy már teljesen égett.  Két vízsugárral oltották el a lángokat, senki nem sérült meg. A tűzoltási és műszaki mentési utómunkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A tűz egy lengyel kamionon ütött ki, ami nyolc új személyautót szállított. A járművek közül öt teljesen kiégett, a kamionsofőr és a tűzoltók három autót tudtak megmenteni. A tűz miatt mintegy 40 millió forint kár keletkezett, vizsgálatot is indítottak a tűz okának kiderítésére. A 86-os főút 24-es kilométerénél történt tűzeset miatt a műszaki mentés félpályás, esetenként teljes útlezárás mellett szombaton délelőtt is tartott.Szerző

Mi történik? Ismét tűz miatt menekítették a lakókat Budapesten

Publikálás dátuma
2015.03.14. 10:30
MTI Fotó: Lakatos Péter
Ismét tűz miatt kellett a lakókat kimenekíteni egy budapesti házból. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a lángok péntek éjszaka egy Budafoki úti, ötemeletes ház harmadik szintjén csaptak fel az egyik lakásban.

A tájékoztatás szerint harminc embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát, a tűzoltók egy melegedőbuszt kértek a helyszínre. Személyi sérülésről a tűzoltók nem tudnak, az oltási munkákat nehezítette, hogy a lakás zsúfolásig tele volt pakolva használaton kívüli tárgyakkal.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerző

Lakásában lőttek rá egy férfira Budapesten

Publikálás dátuma
2015.03.14. 10:22
MTI Fotó: Lakatos Péter
Lakásában bántalmaztak egy férfit Budapesten pénteken este.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy ismeretlen személy este 10 óra körül Budapesten a IV. kerületben, a Leiningen Károly utcában található egyik lakásban - feltehetően egy gáz-riasztó fegyverrel - rálőtt az ott tartózkodó férfira, majd bántalmazta.  Az elkövető elmenekült a helyszínről, a sértettet kórházba szállították.

 

Szerző