Előfizetés

Oroszlán támadt a cirkuszban - Sokkoló videó!

Publikálás dátuma
2015.02.09. 09:04
Illusztráció: Thinkstock
Döbbenetes videófelvétel került fel a YouTube-ra, amit egy egyiptomi cirkuszban készítettek. Az oroszlán pillanatok alatt döntötte le idomárját - írja a Bors.

Faten el-Helv éppen a megszokott műsorszámát készült bemutatni az óriási oroszlánnal, Mandy-vel, amikor az állat egyik pillanatról a másikra rátámadt. 

A nő férjét, Ibrahimot egyébként szintén egy oroszlán marta meg előadás közben, és a férfi bele is halt sérüléseibe. A felvételeken jól hallani, ahogy a közönség néhány tagja sikítozni kezd, ám a beszámolók szerint el-Helvet néhány másodperc alatt kiszabadították a vadállat karmai közül és végül viszonylag sértetlenül megúszta a támadást.

Forrás: Bors

Árokba borult egy autó az M30-ason

Árokba csúszott egy személyautó vasárnap késő este Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az M30-as autópályán, az M3-as sztráda felé vezető oldalon, Emőd magasságában - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

 A műszaki mentés idejére az M30-as autópálya érintett szakaszát félpályán lezárták, ezért a forgalom csupán egy sávon haladhatott az M3-as autópálya felé.

Szénmonoxid-mérgezést szenvedett egy kisgyerek

Egy felnőtt és egy gyermek szenvedett szén-monoxid-mérgezést Pécelen egy családi házban vasárnap késő este, a gyereket kórházba vitték - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

A Zsigmondi utcai családi házban a szakemberek magas gázkoncentrációt mértek, ezért a meghibásodott fűtőberendezést kizárták a rendszerből. A mentők a házban lakók közül két embernél állapítottak meg szén-monoxid-mérgezést, a gyereket kivizsgálásra kórházba szállították - közölték.