Downey 40 milliót kaszálhat új szerepéért

Publikálás dátuma
2014.10.14. 16:07
Forrás: Facebook
Szerepet vállal az Amerika Kapitány polgárháborús harmadik részében Robert Downey jr. A színész Tony Starkot, Vasembert alakítja a Marvel-képregény nyomán születő akciófilmben.

A film forgatása tavasszal kezdődik, a bemutatót 2016. május 6-ra tűzte ki a stúdió. 

Downey jövő nyáron a Bosszúállók: Ultron kora című produkcióban is Vasembert játssza.

Az új Amerika Kapitányban Vasember és a Kapitány szembe kerül egymással. Vasember ugyanis támogatja azt a programot, amely minden szuperképességű hőst az amerikai kormány szolgálatába állít afféle rendőri erőként. A Kapitány viszont ellenzi a tervet, mert az szerinte szembemegy a polgári szabadságjogokkal. A morális kérdés miatt a két hős a barikád két oldalára kerül, és Vasember ezúttal a "rosszfiú" szerepét játssza. 

Downey jr., aki a Bosszúállókért 50 millió dollárt kapott, hollywoodi források szerint az Amerika Kapitány 3. részéért 40 millió dollárt kérhet, és ha a harmadik epizód nagyobb kasszasiker lesz, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája, ami világszerte 714 millió dolláros bevételt ért el, akkor akár még többet tehet zsebre. 

A Marvel hétfőn bejelentette, hogy 2015-ben újra kiadja a polgárháborús Amerika Kapitány képregény-minisorozatot, hogy a film rajongói elolvashassák a sztorit, mielőtt mozikba kerülne film. 

Szerző