Kamion ütkozött személyautóval a 86-os főúton

Hárman könnyebben megsérültek, amikor szerdán délelőtt egy faaprítékot szállító teherautó és egy személygépkocsi összeütközött a 86-os számú főúton a Vas megyei Egyházasrádóc közelében - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a sérülteket a mentők a helyszínen ápolják, a faforgács egy része az ütközés következtében szétszóródott, a baleseti helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom.

Szerző

Gyerekeket gázoltak el a zebrán

Egy általános iskolás súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor egy autó elütötte őket Pécsen szerdán egy gyalogátkelőhelyen - mondta el a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Molnár Katalin közölte, hogy a 12 és 14 éves gyereket a mentők kórházba vitték.

Az autót vezető 26 éves férfit a helyszínen kihallgatták.

Szerző

Villamos gázolt halálra egy férfit a XVIII. kerületben

Villamos gázolt halálra egy férfit a főváros XVIII. kerületben szerda reggel - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a baleset az Üllői úton, a Szarvas csárda térnél történt, az 50-es villamos egy 60 év körüli férfit gázolt el.

A tűzoltók megemelték a szerelvényt, hogy a beszorult férfit ki tudják menteni, de a mentősök már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a baleset miatt pótlóbusz járt az 50-es villamos helyett a Villanytelep és Pestszentlőrinc, Béke tér között.

Szerző