Klórgáz szivárgott egy újpesti társasházban

 Klórgáz szivárgott egy újpesti társasházban szombaton, a mentők három embert vizsgálnak - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Tájékoztatásuk szerint a Tóth Aladár utcai háromemeletes ház lakói szúrós szagot éreztek. A gáz egy földszinti helyiségből szivárgott, a katasztrófavédelmi mobil labor műszerei az egészségügyi határértéket meghaladó mértékű klórgázt mutattak ki.
A IV. kerületi tűzoltók légzőkészülékben kezdték kihordani az épületből az ott talált klórmeszet. A mentés idejére két embernek kellett elhagynia otthonát - közölte az OKF.

Szerző
Témák
Újpest klórgáz

Megindult a forgalom a 81-es úton Székesfehérvárnál

Mindkét irányba megindult a forgalom a 81-es főút 4-es kilométerénél Székesfehérvár közelében, ahol korábban két személygépkocsi frontálisan ütközött.

A balesetben egy ember megsérült, mindkét autó felborult.

Szerző

Ég egy raktárépület Monoron

Teljes terjedelmében ég egy raktár Monoron, a Péteri úton, az épületben tíz személyautó parkol - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 Csámpai Attila elmondta, hogy egy ablakgyártó cég telephelyének 300 négyzetméter alapterületű raktára lángol. A tűzoltók öt sugárral oltják kívülről a tüzet.

Szerző
Témák
tűz Monor