Előfizetés

Innen még a jól kereső hírességek is lelépnek?

Publikálás dátuma
2014.08.06. 12:33
Bárdos András Forrás: Hír24/Facebook
Elhagyta az országot Bárdos András és Máté Kriszta. A sztárpár körül hosszú idő óta nagy a csend - írja a Blikk.

A lap úgy értesült, hogy a híradós és családja hetekkel ezelőtt Amerikába utazott. Információik szerint nem nyaralni mentek a tengerentúlra. Máté Krisztának egy műsora fut a televízióban, az RTL II-n látható Az első millióm története. Jelenleg csak ismétléseket láthatnak a nézők, ahogyan a nyári leállások idején ez lenni szokott.

Bárdos András azonban július elejéig még hetente több alkalommal képernyőn volt a Story4 híradójában a HÍR24-ben, ám július 4-étől hirtelen eltűnt. De nem csak a képernyőn láthatatlanok Krisztáék, tágabb ismeretségi körükben, lakókörnyezetükben is találgatják, vajon mi lehet velük. Nem látni őket, és nem hallani felőlük.

Egyes hírek szerint ennek nem csak egy rendkívül hosszú nyaralás az oka, úgy hírlik, szépen csendben, minden különösebb búcsúzkodás és bejelentés nélkül elhagyták az országot, és egyelőre nem is tervezik, hogy hazatérjenek. A Blikk megpróbált utánajárni, mi lehet igaz abból, hogy a Máté–Bárdos házaspár Amerikában kívánja folytatni az életét, de nem sikerült őket utolérni. 

A Blikk nemrég számolt be arról, hogy  Palik László és családjának siófoki otthona az év nagy részében néptelen. A lap úgy tudja, külföldön kezdtek új életet.

forrás: blikk.hu