Külföldi autók ütköztek a 86-oson

Hárman sérültek meg, amikor két külföldi autó ütközött össze a 86-os főúton Zalabaksánál, a sérültek egyikét tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Szombaton délután, háromnegyed kettő körül egy szlovák házaspár autózott a 86-os főúton egy Toyota Yaris-szal, Rédics irányából az ország belseje felé, amikor a zalabaksai temetőnél összeütköztek egy szemből érkező osztrák rendszámú Renault Megane-nal. Az ütközés következtében a házaspár mindkét tagja és a Renault 51 éves osztrák vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett, a 66 éves szlovák férfit a tűzoltók szabadították ki az autó roncsaiból. A mentők mindhárom sérültet kórházba vitték, a baleset körülményeit a Lenti Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai vizsgálják.

Szerző

Szétrobbanó felni ölte meg a gumiszerelőt

Pénteken este nyolc óra után tragikus baleset történt Tiszaalpáron az egyik gumijavító műhelyben - írja a baon.hu.

Egy autó gumijának felfújása közben az acélfelni szétrobbant és fejen találta a szerelőt. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ügy körülményeit vizsgálják.

Szerző

Rendőrkézen a budai piacok réme

Három kerület rendőrei közös akcióban fogták el azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több esetben is idős nőket rabolt ki budai piacokon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra július második felében több olyan támadásról érkezett bejelentés, melynek elkövetői többnyire I., II. és XII. kerületi helyszíneken, főleg piacokon figyelték ki idős áldozataikat, akiktől legtöbbször a táskájukat rabolta el, majd elfutott a helyszínről. A beszerzett adatok alapján az érintett kerületek rendőrkapitányságai közös akciót szerveztek, melynek eredményeként ma, szombat délelőtt, fél tíz körül, a Széll Kálmán téren el is fogták a rablások feltételezett elkövetőjét. A 39 éves szalmatercsi lakost őrizetbe vették, ügyében a további eljárást az I. kerületi kapitányság folytatja le, rablás megalapozott gyanújával, egyben kezdeményezik az előzetes letartóztatását is.

Szerző
Témák
piac rabló