Cselgáncs Eb - Joó Abigél is bronzérmes

A 90 kilogrammos Tóth Krisztián után a 78 kilós Joó Abigél is bronzérmet nyert a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.

A viadal honlapja szerint a KSI SE kétszeres Európa-bajnoka bírói döntéssel múlta felül a bronzcsatában a holland Guusje Steenhuist.

Joó a magyar küldöttség ötödik érmét szerezte: csütörtökön Csernoviczki Éva - címét megvédve - aranyat nyert 48 kilogrammban, pénteken Ungvári Miklós a 73, Krizsán Szabolcs pedig a 81 kilósok között a harmadik helyen végzett, és ugyanez sikerült szombaton Tóthnak és Joónak.

Szerző

Cselgáncs Eb - Joó Abigél és Tóth Krisztián is bronzéremért küzdhet

 Joó Abigél és Tóth Krisztián egyformán a bronzéremért mérkőzhet a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon, mivel a szombati versenynapon mindketten kikaptak elődöntős csatájukban.

A KSI SE kétszeres Európa-bajnoknője a 78 kilogrammos kategóriában - a viadal honlapja szerint - a holland Marhinde Verkerkkel szemben bírói döntéssel veszített a fináléba kerülésért vívott küzdelemben, míg klubtársa, a 90 kg-osok között versenyző Tóth ellen a grúz Varlam Liparteliani gyorsan ippont hajtott végre.

Joó a holland Guusje Steenhuisszal, Tóth pedig az azeri Sahin Garamanovval mérkőzik a bronzéremért.  A nap további magyarjai közül a 90 kilósok között Fogasy Gergő, 100 kg-ban Cirjenics Miklós, plusz 100 kg-ban pedig Bor Barna kényszerült korai búcsúra a legjobb 16 között.

Szerző

A Videoton nyert az első felcsúti NB I-es meccsen

Publikálás dátuma
2014.04.26. 18:06
Szekeres Adrián, a Puskás Akadémia játékosa (b) és a fehérvári Nikolics Nemanja a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában vívo
A vendég Videoton 3-1 arányban győzött a Puskás Akadémia felcsúti otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

OTP Bank Liga, 26. forduló: Puskás Akadémia FC – Videoton FC 1-3 (0-1)  Felcsút, 3633 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Tischler (62.), illetve Nikolics (20.), Zé Luis (74.), Oliveira (78.)
sárga lap: Tamás M. (52.)

Puskás Akadémia:
Hajdúch – Szélesi, Vaszicsku, Szekeres A., Tamás M. (Nagy Zs. 72.) – Polonkai (Szakály D. 46.), Tóth II B. – Gallardo (Denkovics 46.), Czvitkovics, Lencse – Tischler

Videoton:
Calatayud – Brachi, Juhász R., Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Vítor Gomes – Haraszti (Nildo 59.), Nikolics, Álvarez (Kovács I. 84.) – Zé Luis (Oliveira 76.)

Videoton-helyzetekkel indult a találkozó, majd a 20. percben büntetőből a vezetést is megszerezte a vendégcsapat. A gólt követően aktívabbá vált a Puskás Akadémia, de a vendégek előtt is adódott gólszerzési lehetőség. A második félidőben a Puskás egyenlíteni tudott, amire a Videoton két gyors góllal válaszolt és ezzel el is döntötte a mérkőzést.

Szerző
Témák
Videoton Felcsút