Előfizetés

Figyelem!Teljes útzár a 63-as úton

Fának csapódott, majd visszavágódott az úttestre egy személygépkocsi a 63-as úton Vajta és Cece között hétfőn, emiatt teljes útzár van az érintett útszakaszon - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kiss Z. Edward elmondta, hogy a balesetben hárman megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.

Leszakadt a felsővezeték, késnek a vonatok

Leszakadt a felsővezeték Biatorbágy és Herceghalom között, emiatt 25-30 perces késésekre kell számítani hétfő este a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Both Ferenc tájékoztatása szerint a Biatorbágy és Herceghalom közötti szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek. Emellett egy Kelenföldi pályaudvarról Komáromba tartó személyvonat áramszedője is megsérült. 

A menetrend szerinti közlekedés 22 óra körül állhat helyre.

Újra van gáz Darányban

Helyreállt a gázszolgáltatás a Somogy megyei Darányban, ahol hétfőn nem sokkal dél előtt földmunkák közben átfúrtak egy gázvezetéket - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Bázelné Mihályka Szabina tájékoztatása szerint azért szünetelt az egész, mintegy ezer lakosú faluban a gázszolgáltatást, mert a vezeték szakaszolására nem volt lehetőség. 

A tűzoltók ötven méter sugarú körben lezárták a területet, a gázszolgáltató szakembere pedig megszüntette a szivárgást. A vezetéket délután kicserélték, és helyreállt a szolgáltatás - tette hozzá a szóvivő.