Kábítószer-kereskedőket fogtak el Szegeden

Marihuánát áruló kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t.

A közlemény szerint Szegeden egy belvárosi lakásban a 41 éves férfi és 33 éves mostohalánya marihuánagyanús növényi törmeléket adott el két férfinak. A rendőröknek sikerült azt is kideríteniük, hogy a két rokon az eladásra kínált kábítószert a 28 éves férfitől szerezte, akit a lakásában szintén elfogtak. Valamennyi gyanúsított beismerő vallomást tett.

A rendőrök a két eladó és a számukra kábítószert szerző férfi ellen - őrizetbe vételük elrendelése mellett - kábítószer-kereskedelem vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A drogot vásárló két férfit kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők szabadlábon védekezhetnek.

Szerző

Rendőrkézen a harci postarablás gyanúsítottjai

 Elfogták a harci postarablás feltételezett tetteseit, a két férfi pénteken rabolta ki a Tolna megyei község postahivatalát - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

 A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rablással gyanúsított 33 éves szekszárdi férfit Harcon, 50 éves társát, aki féltestvére, a Pest megyei Dömsödön fogták el pénteken, az esti órákban. A rendőrök megtalálták a rablásnál használt gázriasztó fegyvert, valamint az elrabolt pénz nagy részét is; az összegről a nyomozó hatóság nem adott tájékoztatást.

Szerző
Témák
postarablás harc

Fegyveres vitte el a pénzt a postáról

Kirabolta egy fegyveres a Tolna megyei Harc postáját.

Pénteken kora délután jelent meg egy ismeretlen férfi a község postáján. Elővett egy pisztolyt, majd az alkalmazotthoz lépett, s pénzt követelt. Miután megkapta, zsákmányával elmenekült. A rendőrség rablás miatt indított nyomozást, a támadót keresik.

Szerző
Témák
rablás posta