Előfizetés

Megint szén-monoxid-mérgezés, most Egerszalókon

Három ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést egy egerszalóki házban - értesült a HavariaPress.

Csütörtökön reggel riasztották a tűzoltókat a Heves megyei község egyik lakóházához. A Széchenyi utcai épületben három ember lett rosszul. A tűzoltók nagyon magas szén-monoxid-koncentrációt mértek az egyik szobában. A házat átszellőztették, a gázt elzárták.

A három sérültet a mentők a helyszínen ápolják, oxigént adnak nekik. A mérgező gáz feltehetően egy gázkészülékből árasztotta el a lakást.

Gyermek szenvedett szén-monoxid-mérgezést

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba egy gyereket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményban szerda este - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Takács Judit elmondta, a mérgezés a Szőlőskert utca egyik lakóházában történt. A helyszínre riasztott városi hivatásos tűzoltók kiszellőztették az ingatlant, és a helyszínre érkeztek gázszolgáltató szakemberei is.

Az MTI információi szerint a házban egy 16 éves gyerek lett rosszul.

Gyermeket gázoltak a fővárosban

Elgázoltak egy gyermeket szerda délután Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

Pap Judit elmondta: a Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében egy 12 éves kislányt gázoltak el. A gyermeket a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja a baleset körülményeit - tette hozzá az ügyeletes.