Előfizetés

Lángolt a pince, egy ember megsérült

Füstmérgezést szenvedett egy ember, amikor kigyulladt egy családi ház pincéje a főváros XVII. kerületében - értesült a HavariaPress.

Kedden délelőtt ütött ki tűz Parlagfű utcai ház pincéjében. A tűz füstje betöltötte az egész lakóházat, odabent egy ember füstmérgezést szenvedett. A sérültet a mentők kórházba szállították.

A tűzoltók megfékezték a lángokat, a tűz nem terjedt át a lakóhelyiségekre.

Átcsúszott a szemközti sávba, frontálisan ütköztek

Két ember sérült meg, mikor két személyautó frontálisan ütközött a 48-as főúton - értesült a HavariaPress.

Kedden délelőtt történt a baleset a 48-as főút debreceni szakaszán, Halápnál. Egy Vámospércs felé tartó személyautó - eddig tisztázatlan okból - megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik gépkocsival. A karambolban két ember sérült meg, a mentők kórházba szállították őket.

A mentés és a helyszínelés idejére egy sávot lezártak az úton.

Elpusztították a tetőt a lángok

Lakhatatlanná vált az a családi ház, amelynek teteje kedden délelőtt égett le a XVIII. kerületben, miután egy kigyulladt melléképületről átterjedtek rá a lángok - értesült a HavariaPress.

Kedden délelőtt gyulladt ki egy családi ház melléképülete a XVIII. kerületi Batthyány utcában. A lángok átterjedtek a lakóépületre is, és teljesen elpusztították a tetőszerkezetet. A családi ház lakhatatlanná vált, a lakók, akiknek nem esett bajuk a tűzben, ideiglenesen rokonaikhoz költöznek.

A lángokat a tűzoltók megfékezték, a tűz keletkezésének okát vizsgálják.