Tragédia - Felakasztotta magát egy ötéves

A rendőrség nyomozást indított annak az ötéves kislánynak az ügyében, aki véletlenül felakasztotta magát otthonában. A családból senki nem vigyázott a gyerekre - számol be a Bors.

Szörnyű baleset történt egy amerikai család otthonában – írja a NY Daily News. Egy ötéves kislány felakasztotta magát a nappaliban, mikor senki nem figyelt rá. A rendőrségi jelentés szerint a gyerek egy kötelet talált, azzal játszhatott, mikor bekövetkezett a tragédia.

A teljes cikket itt olvashatja. 

Szerző

Kardokkal rontottak egymásra a Lenhossék utcában

Publikálás dátuma
2014.01.01. 13:43
FOTÓ: MTI Lakatos Péter
Két társaság kardokkal rontott egymásra Újév hajnalán a főváros IX. kerületében. A véres leszomálás helyszínéről több sérültet szállítottak kórházba a mentők.

Hajnali 3 és 4 óra között tört ki tömegverekedés a IX. kerületi Lenhossék utcában. Két társaság rontott egymásra valamiféle nézeteltérés miatt. Verekedés közben kardok is előkerültek, s az egyik társaság tagjai kaszabolni kezdték a másikakat. A mentők négy sérültet kórházba szállítottak, két-három embert a helyszínen láttak el. A kórházba szállítottak egyikének súlyosak a sérülései.
A rendőrök több embert előállítottak, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytatnak eljárást.

Szerző

Háromezer riasztás szilveszter éjjelén

A fővárosban 680, országosan csaknem 3000 esetben riasztották az Országos Mentőszolgálat egységeit szilveszterkor - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Az eddigi adatok szerint az éjszaka 14 petárdabaleset történt. Ezek közül 3 esetben súlyos, roncsolt sérülést okoztak a pirotechnikai eszközök.

A petárdabalesetek mellett verekedések, tüzek, késelés, újraélesztés, szülés, rosszullét és sok ittas miatt hívták a mentőket az éjszaka folyamán. Győrfi Pál közleményében azt írta: a mentők munkáját sok helyen agresszív részegek nehezítették, egyikük például arcon ütötte a segíteni érkező mentőtisztet, aki ennek ellenére folytatta szolgálatát.

Debrecenben nem sokkal éjfél után egy nő a mentőautóban hozta világra gyermekét. A mentők levezették a szülést, majd az egészséges fiúcsecsemőt és édesanyját bevitték a kórházba - tette hozzá a szóvivő.

Szerző