Előfizetés

Minden hatóság és minisztérium fittyet hány Orbán Viktorra

atv.hu
Publikálás dátuma
2013.12.25. 13:25
Fotó: Bielik István
Hogy a hatóságok ne vehessék semmibe Orbán Viktort, a Hallagtói Hálózat tüntetést szervez - a demonstráció "díszvendége" a NAV-botrányt kirobbantó Horváth András lesz.

Tüntetni hívja a Hallgatói Hálózat a Civil Összefogás Fórumot - a december 28-i NAV-székház elé szerveződő demonstráció az adócsalók elleni kemény fellépés érdekében hívták életre, írja az atv.hu. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.) A HAHA szerint a miniszterelnök a NAV-botrány kipattanása után maga mondta, hogy sem kicsi adózó, sem a nagyobb, sem magyar, sem nemzetközi cég nem bújhat ki az adócsalók elleni felelősségrevonás alól. Mivel a CÖF többször állást foglalt a multik magyarokat megkárosító magatartása ellen, a HAHA számít a tüntetésen a CÖF támogató jelenlétére is.

A Hallgatói Hálózat szerint most ismét meg kell védeni a magyar embereket a közpénzeket be nem fizető multiktól, ezért hívják a NAV székháza elé a CÖF-öt. Azért van rájuk szükségük, mert - mint mondják - Orbán Viktor és az ország mellett már nagyon sokszor kiálltak és bizonyították a magyar civil összefogás erejét.

Orbán Viktor az országgyűlésben az adócsalások és az azokat elkövetők megkülönböztetés nélküli felelősségrevonnása mellett szállt síkra - emlékeztetnek a hallgatók.

"Mint láthatjuk, a magyar állam hatóságai, az adóhatóság, az ügyészség, a rendőrség összefogtak Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány ellen, hogy ne lehessen az adócsalásokat felszámolni és a bűnösöket pedig felelősségre vonni. Ezért szükség van arra, hogy a CÖF isnmét kiálljon a miniszterelnök Úr mellett és Velünk vonuljon az utcára 28-án" - mondta Kiss Soma Ábrahám, a HaHa aktivistája.

Sok száz lakásból szállt el a fűtés

Publikálás dátuma
2013.12.25. 12:24
Fotó: Népszava
Nyolcszáz lakás marad távhőszolgáltatás nélkül egy vezeték meghibásodása miatt szerdán Szombathelyen, az Oladi lakótelepen - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Balogh Nikoletta elmondta: lakosságvédelmi intézkedésekre nincs szükség, a katasztrófavédelem folyamatos kapcsolatot tart fent a szolgáltatóval. A szolgáltató a kilyukadt vezetéket a lehető legrövidebb időn belül - legkésőbb szerda estig - kijavítja, ezt követően helyreáll a szolgáltatás az érintett területen.

Helyreállt a távhőszolgáltatás Szombathelyen

Helyreállt a távhőszolgáltatás Szombathelyen, az Oladi lakótelepen szerdán kora délutánra, miután a szolgáltató szakemberei kijavították a vezeték hibáját - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Balogh Nikoletta emlékeztetett: szerda délelőtt az érintett területen nyolcszáz lakás több óráratávhőszolgáltatás nélkül maradt egy vezeték meghibásodása miatt. Lakosságvédelmi intézkedésekre nem volt szükség.

Drogos felhangok és szexuális töltetű megjegyzések nem zavarják Kövér T. Házát

Az X-Faktor sztárjai nem mentek el az Országgyűlés karácsonyi műsorára, egy bűvész pótolta őket, aki nem tudott különbséget tenni felnőtt- és gyerekműsor között.

Felnőtteknek szóló bűvészműsorral próbálta kompenzálni a kicsiket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. A parlamenti karácsonyon ugyanis nem vettek részt az X-Faktor sztárjai azért, mert a szervezet jelezte a csatornának: pornós múltja miatt nemkívánatos személy Krasznai Tünde a Parlamentben, ezért rá nem tartanak igényt a rendezvényen. Annak ellenére, hogy már évek óta a tehetségkutató felfedezettjei lépnek fel - írj a Blikk. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.)

A rendező segélyszervezet – amelynek elnöke dr. Kövér László – úgy gondolta, hogy Hajnóczy Soma bűvész tökéletes választás lesz az énekesek helyett. Az origo.hu információja szerint úgy tűnik, a művész nem tud különbséget tenni egy gyermek- és egy felnőttrendezvény között, ugyanis amikor egy tojással szórakozott, akkor „lányok kényeztessék hajnalig" mondatrész hagyta el a száját, majd pedig amikor azt mondta, hogy „színe fehér, mint a jó anyag", akkor egy felcsíkfelszippantását imitálta. Ha a szervezet elnöke, dr. Edvi Péter szerint a pornós múlt gyermekvédelmi szempontok miatt nem fér bele a parlamenti karácsony elveibe, akkor vajon a drogozással kapcsolatos és szexuális töltetű megjegyzések miért igen?