Adósságba keveredtek Danics Dóráék

Publikálás dátuma
2013.12.18. 06:30
Danics Dóra FORRÁS: SAJTÓKLUB
Hitelcsapdába keveredett Danics Dóra családja, amelyből a közelmúltban sikerült csak kikecmeregniük, de el kellett adniuk házukat is. Az X-faktor friss győztesének így különösen jól jön majd a tehetségkutató megnyerésével egy éven át járó havi egymillió forint.

A 27 éves énekesnő a Blikknek mesélt: mint mondta, "egészen mostanáig körülbelül nulla forintunk volt, szerencsére a dolog annyiból megoldódott, hogy sikerült egy önkormányzati lakáshoz jutnunk, így legalább nagyobb probléma nem történt, nem kerültünk utcára".

Édesanyjának, a humorista Bach Szilviának mindez érthetően óriási nehézségeket jelentett: tízmillió forint összegű, japánjen-alapú hitelről volt szó, ami még rosszabbnak bizonyult, mintha svájci frankhitelt vettek volna fel. Pillanatok alatt nőtt fizethetetlenné az összeg. A családnak emiatt kellett eladnia a házát, egyik kocsijukat is, a másikat pedig elvitte a bank - ugyanakkor legalább ezek után nem maradt fennálló tartozás.

Így aztán a nyeremény egyenesbe tudná hozni az énekesnő és családja életét. A korábban vágóként dolgozó Danics Dóra a Borsnak pedig arról beszélt, magánélete sem volt felhőtlen, másfél éve ért véget utolsó kapcsolata, és jól esne neki egy új szerelem. A nyereményutazást - ami Mexikóba szól - így vagy az "igazival" töltené, vagy valamelyik szerettének adná. Az biztos, hogy a pénzből elköltözne édesanyjától, legszívesebben a fővárosban a Múzeum körúton, a Nemzeti múzeummal szemben bérelne lakást.

X-faktorbeli mentorára, Geszti Péterre továbbra is számíthat, aki azt mondta, mindhárom mentoráltját - Danics mellett Krasznai Tündét és Bozsek Márkot is - segíti, utóbbi két énekes már meg is kereste, hogy írjon nekik dalszövegeket. "Amit örömmel vállalok, ha a zene tetszik majd. Dórival erről később tárgyalunk" - mondta Geszti a lapnak.