Frontális karambol - teljes útzár a 86-oson

Frontálisan ütközött két személygépkocsi kedd reggel a 86-os főúton a vépi leágazás közelében - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kazmar Enikő tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon a forgalmat mindkét irányban lezárták, teljes útzár van érvényben, a rendőrök a forgalmat mindkét irányból Vép felé terelik.

Szerző

"Baráti tűzben" sérült a TEK-es - Fotók!

Publikálás dátuma
2013.12.03. 08:31
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Megműtötték és jól van az a TEK-kommandós, akit tegnap este lőtt meg egy elfogási akció közben a saját kollégája a Ferenciek terénél - értesültünk Tarjányi Pétertől. Bár a Terrorelhárítási Központ (TEK) hivatalos vizsgálata még zajlik, az ismert rendőrségi szakértő szerint az eddigi sajtóinformációk alapján fegyverhibából és figyelmetlenségből is eredhetett a baleset. 

Utóbbira profi rendőröknél és katonáknál is látott már példát, - ahogy fogalmazott - ilyen sajnos előfordul éles helyzetekben.

Tarjányi azonban hozzátette: speciális egységeknél akció közben hasonló eset tudomása szerint még nem történt Magyarországon. A lehetséges további okok között a szakértő megemlítette, hogy akár valamilyen tárgyban, esetleg ruhadaraban is "elakadhatott" a kommandós célra emelt fegyvere.

Helyszíni információk szerint egy szürke taxiból rángattak ki a TEK-kommandósai egy körözött gyanúsítottat, a TEK egyik sötétszürke autóján pedig több lövésnyom is látszik.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerző
Frissítve: 2013.12.03. 10:28

Fegyverrel raboltak ki egy benzinkutat Keszthelyen

Fegyverrel vagy utánzatával raboltak ki egy benzinkutat Keszthelyen - erősítette meg hétfőn az MTI információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.

Nothoff Ingrid az MTI megkeresésére elmondta: a kapucnit és maszkot viselő férfi hajnalban, negyed három körül gyalog érkezett a töltőállomáshoz. Fegyverrel vagy utánzatával arra kényszerítette az ott dolgozó nőt, hogy adja át a bevételt.
A pénz megszerzése után a férfi szintén gyalog távozott a helyszínről.
A sajtófőnök hozzátette: az alkalmazottnak az ijedségen kívül nem esett baja. A benzinkúton a rablás idején éppen senki nem tankolt.
A rendőrség keresi az ismeretlen elkövetőt.

Szerző