Előfizetés

Sebesült disznók rohangáltak a sztrádán - Fotó

Publikálás dátuma
2013.11.12. 10:43
MTI Fotó: Varga György
Felborult egy sertéseket szállító kamion a hajnali órákban az M7-es autópálya fonyódi szakaszán. Személyi sérülés nem történt, azonban több disznó elpusztult, néhány állat elszabadult - értesült a HavariaPress.

Kedden hajnalban történt a baleset az M7-es Budapest felé vezető oldalán, a 152-es kilométernél. Egy élő sertéseket szállító kamion - eddig tisztázatlan okból - felborult a sztrádán. A jármű teljes szélességében elzárta a forgalom előtt a bal pályatestet. A mentés idejére a forgalmat Balatonfenyvesnél leterelik az autópályáról. A kamion sofőrje nem sérült meg, több állat azonban elpusztult, s néhány disznó elszabadult.

Fennakadtak a szalakorláton

A szalagkorlátnak csapódott, majd azon fennakadt egy autó az M1-es autópályán. Az éjszakai balesetnek két sérültje van - értesült a HavariaPress.

Hétfőn éjjel történt a baleset az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 145-ös kilométerénél: egy személyautó Lébény magasságában a szalagkorlátnak csapódott. A gépkocsi fennakadt az elválasztó korláton, a sofőr és utasa is megsérült. A két sérültet kórházba szállították a mentők. A forgalmat a mentés idejére a leálló sávra terelték, a baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

 

Kigyulladt egy autó a 6-os úton

Kigyulladt, s kiégett egy személyautó a 6-os főúton, Érd közelében. A mentés idejére az utat lezárták - értesült a HavariaPress.

Kedden reggel - eddig tisztázatlan okból - gyulladt ki menet közben egy személyautó a 6-os főút érdi szakaszán. A tűzoltók megfékezték a lángokat, személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M6-os autópályára terelik a rendőrök.